Килъри

Не просто гнусни. Опасни.

Замърсяват храната

Хлебарките могат да заразят храната ни с Ешерихия коли (E.coli) и Салмонела (Salmonella spp.).

Размножават се светкавично

Само една ориенталска хлебарка в период от 6 месеца може да има потомство от 16 384 яйца.

Предизвикват алергии и астма

Хлебарките оставят фрагменти „кожа“, които дразнят деца и възрастни хора, които са най-склонни към развиване на заболявания на дихателните пътища.

Устойчиви са на инсектициди

Този тип вредители се адаптират бързо и стават устойчиви на инсектициди. Само експертите на Килъри предлагат дългосрочно и устойчиво решение.

Експертите поемат контрола

Винаги бърза реакция

Защото имаме офиси на територията на цяла България.

Постоянно високо качество

Защото всеки един служител притежава нужните знания и квалификация.

Ефективни протоколи на действие

Защото са разработвани и развивани повече от 25 години.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на инфестация.

Третираме

Килъри издават констативен протокол за всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 72 часа.

Tова не е всичко

Задължително е да се извърши втора обработка след 25 – 30 дни. С нея се предотвратява достигането на новоизлюпените вредители до полова зрялост.

Направи поръчка или заяви безплатна консултация

Ще се свържем с вас в рамките на 12 часа от получаването на заявката. При възникнали въпроси свързани със събирането на лични данни се свържете с нас на адрес: privacy@ddd-1.com.

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма