Килъри
0700 1 95 95
Хлебарките могат да заразят храната ни с Ешерихия коли (E.coli) и Салмонела (Salmonella spp.).
Само една ориенталска хлебарка в период от 6 месеца може да има потомство от 16 384 яйца.
Хлебарките оставят фрагменти „кожа“, които дразнят деца и възрастни хора, които са най-склонни към развиване на заболявания на дихателните пътища.
Този тип вредители се адаптират бързо и стават устойчиви на инсектициди. Само експертите на Килъри предлагат дългосрочно и устойчиво решение.
Защото имаме офиси на територията на цяла България.
Защото всеки един служител притежава нужните знания и квалификация.
Защото са разработвани и развивани повече от 25 години.
Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на инфестация.
Килъри издават констативен протокол за всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 72 часа.
Задължително е да се извърши втора обработка след 25 – 30 дни. С нея се предотвратява достигането на новоизлюпените вредители до полова зрялост.
или Попълни Форма