Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на кестенов молец?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

Какво е решението за кестенов молец на Килъри?

Нашата услуга няма еквивалент както като метод на прилагане, така и като постигнати резултати.

Ние използваме биоцид, който използва „съдовата система” на дърветата, за да проникне в дълбочина и да отстрани проблема. Чрез патентовано швейцарско оборудване той се инжектира в кората на растението, така че да достигне до източника на храна на вредителя. Третирането на всяко дърво трае между 15 и 60 минути, а биоцидът действа в продължение на 3 години.

Протоколът на Килъри за контрол на кестенов молец е:

  • Доказан: прилага се в забележителности като Golf de saint cloud (Париж) и Key garden (Лондон) и е неделима част от политиката за опазване на околната среда на редица страни от Западна Европа, Северна Америка, Азия и Близкия изток.
  • Дългосрочен: действа в продължение на 3 години, без да влияе неблагоприятно върху развитието на растенията. Така, в рамките на 3-годишна програма за контрол на вредителя, проблемът може да бъде решен напълно.
  • Безопасен: изследван е повече от 10 години. Не е опасен за нецелеви организми дори при растения, които се опрашват от пчели.

Как кестеновият молец може да бъде опасен?

Кестеновият молец изяжда ципата на листата на кестените. Така те губят възможност да фотосинтезират и постепенно загиват. В града се губи възможността за влияние върху микроклимата по естествен начин. Отслабеният организъм на дърветата ги прави по-малки и отнема от тяхната плодовитост, а намалената им листна маса оказва негативен ефект върху състоянието на околната среда и води до по-високи нива на шумово, прахово и газово замърсяване. Това увеличава риска от прегряване и допълнително изсушаване въздуха. Всички тези негативни последствия оказват пряко влияние върху останалите организми, обитаващи териториите с кестенови насаждения, и застрашават здравето на хората.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма