Килъри

Защо сме номер 1 в професионалната дезинфекция?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

Използваме биоциди от най-реномираните световни производители с доказано вирусоцидно (BVDV, Vaccinia virus, HBV, HCV, HIV), фунгицидно (C. albicans) и бактерицидно (вкл. туберкулоцидно и MRSA) действие.

Доказваме резултатите от дезинфекцията чрез изпитване на натривки от подове и контактни повърхности в акредитирани лаборатории.

ИЗВЪРШВАМЕ:

Дезинфекция при установен случай на заразно заболяване

Реагираме в рамките на няколко часа, за да продължите работа спокойни, че сте осигурили най-добрите възможни условия за служителите и клиентите си.

Превантивна дезинфекция

Намаляваме драстично вероятността Вашият бизнес да се превърне в огнище на заразни заболявания.

Дезинфекция на транспортни средства

Обработваме бързо и не създаваме затруднения за работния процес. Транспортните средства могат да се използват няколко минути след третиране.

UV-C дезинфекция на въздуха и повърхностите

Третираме със специалина UV-C светлина, където ползването на на биоциди е недопустимо или нежелано. С тази технология дезинфектираме както повърхностите, така и въздуха.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма