Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на оси и стършели?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на проникването. Определят проблемите зони, в които се укриват гризачите.

Третираме

Килъри използват различни методи – конвенционално опръскване с ръчна или моторна пръскачка, специални флакони за употреба от разстояние, инсектицидни димки и др. След това унищожават гнездото на вредителите. Накрая Килъри издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави следващите 24-48 часа.

Как осите и стършелите могат да бъдат опасни?

Осите и стършелите се превръщат в истинска заплаха за хора с алергии – понякога едно ужилване може да доведе до фатален край. Важно е да се знае, че пчелите и осите често могат да бъдат объркани и докато осите могат да бъдат отстранявани свободно, пчелите са защитен вид в България и посегателството над тях се преследва от закона.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма