Килъри

Резервирахте ли стаи за дървеници? Резервирайте си спокойствие.

Защо сме номер 1 в превенцията на
вредители в хотели

Не унищожаваме вредители. Предотвратяваме появата им.

Килъри свеждат риска от зарази до минимум с регулярни посещения, мониторинг и редовни препоръки.

Нашият бизнес е контрол на вредители. За да бъде Вашият какъвто искате.

Килъри оглеждат обстойно Вашия обект и съобразяват съществуващите проблеми с вредители, бъдещите рискове и спецификата на бизнеса.

Поемаме отговорност. Даваме гаранция.

Ваша е законовата отговорност да осигурите среда, чиста от вредители. Затова нашите абонаментни услуги идват с гаранция за ефективност.

Имаме принципи. Не работим “по принцип”.

Нашите експерти изготвят конкретно решение за Вашия обект. Само така може да сте сигурни, че получавате възможно най-доброто обслужване.

Водим отчетност. Не “отчитаме дейност”.

Килъри документират съгласно изискванията на Закона за храните, Наредба №1/01.05.2018 г. на Министерство на здравеопазването и Министерство на земеделието, храните и горите.

Погрижете се безопасната среда за престой във Вашия хотел

Изисквания за безопасност на храните

Ако предлагате готова храна или опаковани хранителни продукти, трябва да гарантирате, че безопасността на храните се управлява и поддържа активно, като прилагате принципите на HACCP.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма