Килъри

Дървениците затварят бизнеси. Килъри спасяват бизнеси.

Ние търсим начините да нанесем максимална щета върху инфестацията на минимална цена за Вашия бизнес.

Ние търсим начините да нанесем максимална щета върху инфестацията на минимална цена за Вашия бизнес.

Това си остава между нас

Експертите на Килъри разполагат с необходимите знания, опит и средства, за да се справят с инфестациите дискретно и с минимални затруднения за Вашия бизнес.

За този проблем имаме нужда от Вашата помощ

Можем да обучим Вашите служители как да идентифицират следи за наличието на дървеници, докато изпълняват ежедневните си задължения. Това ще позволи по-навременната ни реакция, която да гарантира овладяване на инфестацията в ранните и фази.

Направете първата крачка

Контролът на дървеници е успешен, когато е превантивен. Повикайте ни за оглед на Вашия обект и заедно ще изработим стратегия, с която да сте победител, преди войната да е започнала.

Как дървениците могат да бъдат опасни?

Дървениците са вредител, който подлежи на контрол само ако бъдете проактивни.С годините са станали устойчиви на всякакви видове препарати и третиране. Ако имате заведение за хранене, къща за гости или хотел, не чакайте дървениците да се появят. Тогава ще е късно. Те рушат имидж, граден с години, изяждат приходи и в най-лошия случай – затварят бизнеса.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма