Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на нежелани миризми?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Подушваме. Консултираме (се)

Килъри се консултират с Вас къде усещате неприятната миризма и колко често. Идентифицират проблемните зони – особено ключови са контейнерите за отпадъци, топлите точки и местата, на които се задържа влага.

Третираме

Килъри нанасят фин слой специален продукт, създаден по патентована технология. Той не замаскира миризмите, а ги елиминира на молекулярно ниво. Накрая Килъри издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави следващите 24-48 часа. Протоколът служи за гаранция.

Как нежеланите миризми могат да бъдат опасни?

Неприятните миризми вредят на репутацията на бизнеса Ви. Освен това дори когато дадена миризма не се усеща от хората, това не означава, че вредители не могат да я доловят.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма