Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на комари и кърлежи?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на проникването. Определят проблемните зони и потенциалните места, на които се укриват вредителите.

Третираме

Килъри използват различни методи - конвенционално опръскване с помощта на моторна пръскачка, аерозолно третиране с последно поколение генератори за топъл аерозол или студена мъгла (ULV) и др. Издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 24-48 часа. Протоколът служи за гаранция.

Това не е всичко - Предотвратяваме!

Килъри познават биологията на комарите и кърлежите и средата им на живот. За да бъде защитен Вашият обект дългосрочно, нашите експерти извършват регулярни посещения. При всяко следващо посещение Килъри инспектират, идентифицират и третират с различни средства за контрол.

Как кърлежите могат да бъдат опасни?

Ухапването от кърлеж може да остане незабелязано с дни, а някои от болестите, които пренася са Лаймска болест, петниста треска, туларемия и менингоенцефалит.

Как комарите могат да бъдат опасни?

Комарите са преносители на болести, които често водят до летален край за ухапаните жертви. Малария, Жълта треска, Западнонилска треска, Тропическа треска – само част от опасностите, които ни дебнат, докато комарите са навън.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма