Хлебарки звънят за резервация? Резервирайте превенция!
Защо сме номер 1 в превенцията на
вредители в хранителни и питейни заведения
Не унищожаваме вредители. Предотвратяваме появата им.
Килъри свеждат риска от зарази до минимум с регулярни посещения, мониторинг и редовни препоръки.
Водим отчетност. Не “отчитаме дейност”.
Килъри документират съгласно изискванията на Закона за храните, Наредба №1/01.05.2018 г. на МЗ и МЗХГ, изискванията на водещите стандарти за безопасност на храните и в съответствие със стандарта за качество на услугите по ДДД на Европейската асоциация по контрол на вредителите (CEPA).
Поемаме отговорност. Даваме гаранция.
Ваша е законовата отговорност да осигурите среда, чиста от вредители. Затова нашите абонаментни услуги идват с гаранция за ефективност.
Нашият бизнес е контрол на вредители. За да бъде Вашият какъвто искате.
Експертите на Килъри са обучени професионалисти, които познават отлично вредителите и техните навици и оценяват рисковете за Вашия бизнес при всяко посещение.
Погрижете се безопасната среда за развитие във Вашето заведение.
Защото свежда до минимум рисковете за полезните и нецелевите организми.
Изисквания за безопасност на храните
Ако предлагате готова храна или опаковани хранителни продукти, трябва да гарантирате, че безопасността на храните се управлява и поддържа активно, като прилагате принципите на HACCP.