Килъри

Хлебарки звънят за резервация? Резервирайте превенция!

Защо сме номер 1 в превенцията на
вредители в хранителни и питейни заведения

Не унищожаваме вредители. Предотвратяваме появата им.

Килъри свеждат риска от зарази до минимум с регулярни посещения, мониторинг и редовни препоръки.

Водим отчетност. Не “отчитаме дейност”.

Килъри документират съгласно изискванията на Закона за храните, Наредба №1/01.05.2018 г. на МЗ и МЗХГ, изискванията на водещите стандарти за безопасност на храните и в съответствие със стандарта за качество на услугите по ДДД на Европейската асоциация по контрол на вредителите (CEPA).

Поемаме отговорност. Даваме гаранция.

Ваша е законовата отговорност да осигурите среда, чиста от вредители. Затова нашите абонаментни услуги идват с гаранция за ефективност.

Нашият бизнес е контрол на вредители. За да бъде Вашият какъвто искате.

Експертите на Килъри са обучени професионалисти, които познават отлично вредителите и техните навици и оценяват рисковете за Вашия бизнес при всяко посещение.

Погрижете се безопасната среда за развитие във Вашето заведение.

Изисквания за безопасност на храните

Ако предлагате готова храна или опаковани хранителни продукти, трябва да гарантирате, че безопасността на храните се управлява и поддържа активно, като прилагате принципите на HACCP.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма