Килъри

Защо сме номер 1 в обучението на служители?

Разработили сме собствени протоколи в продължение на 25 години. Знаем как да предадем ключови информация и компетенции на Вашите служители.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

Разполагаме с екип по управление на качеството, съставен от биолози, еколози, ветеринарни лекари, агрономи и ДДД Ръководители.

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИМАТЕ СЛУЖИТЕЛИ, ОБУЧЕНИ ОТ КИЛЪРИ?

Реагираме по-бързо заедно.

В контрола на вредители от изключителна важност е навременното откриване на проблема и вземането на проактивни мерки. Вашите служители са обучени да откриват и най-дребните следи от активност на вредители.

Общуваме ефективно

Говорим един език с Вашите служители. Комуникацията помежду ни е ключова за ефективния контрол на вредители.

Врагът е общ. Усилията също.

Ние консултираме и отстраняваме възникналите проблеми. Вие се грижите за хигиената в обекта си и изпълнявате предписанията на експертите. Заедно постигаме максимален резултат.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма