Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на мухи?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на проникването. Определят проблемите зони, през които навлизат мухите.

Обезопасяваме

Килъри поставят инсектицидни лампи и/или аерозолни диспенсъри на ключови места в обекта Ви. Издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 24-48 часа. Протоколът служи за гаранция.


Инсектицидните UV-A лампи използват ултравиолетови луминисцентни пури, за да привлекат летящите насекоми към нетоксична леплива плоскост.

Аерозолните диспенсъри разпръскват специален инсектициден спрей, който убива и отблъсква мухите и други летящи насекоми.

Как мухите могат да бъдат опасни?

  • Мухите са сред насекомите, които причиняват най-много болести. Известно е, че пренасят повече от 100 патогена, които водят до тиф, туберкулоза, холера и дизентерия.

  • Патогените остават по крачетата и устите на насекомите, когато те се хранят с изпражнения, боклуци и други разлагащи се вещества.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма