Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на хлебарки?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на проникването. Определят проблемите зони, в които се укриват хлебарките.

Третираме

Килъри използват различни методи – опръскване, специални гелове с атрактант, неотровни капани с лепило и др. Издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 24-48 часа.

Повтаряме

Заради жизнения цикъл на хлебарките е абсолютно задължително да бъде извършена втора обработка след 25 - 30 дни. При второто посещение Килъри отново инспектират, идентифицират и третират Вашия обект с различни средства за контрол.

Защитаваме

Килъри дават ексклузивна 100%-ова гаранция и по-ниска цена при подписване на договор за абонамент. Освен това реагират в рамките на 24 часа при неотложен проблем и се грижат за безопасността ви регулярно.

Как хлебарките могат да бъдат опасни?

  • Хлебарките са преносители на бактерии, които водят до заболявания като салмонела, дизентерия, гастроентерит, диария и други. Могат да бъдат причина и за астма и алергии. Най-податливи са децата и хората с понижена имунна система.

  • Хлебарките нанасят огромни щети на Вашия бизнес и неговата репутация особено при намеса на контролните органи.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма