Килъри

Защо сме номер 1 в контрола на влечуги и къртици?

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на проникването. Определят проблемите зони, през които навлизат вредителите.

Третираме

Килъри поставят репелент. Той служи за бариера около мястото, което трябва да се защити. Издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 24-48 часа.

Как змиите могат да бъдат опасни?

В национален план годишно има 50-60 случая на хора, ухапани от змия. Немалък процент от тях водят до фатален край, като 100% от тях водят до невъзстановими имиджови щети за бизнеса.

В страната се срещат 16 вида змии, като три от тях са отровни за човека – усойница, медянка и пепелянка. Уплахата и стресът за са гарантирани при срещата с всяка от тях.

Как къртиците могат да бъдат опасни?

Къртиците могат да нанесат значителни щети на ливади, градини, тревни площи и спортни площадки, докато създават сложни подземни убежища и тунели.

Чести са случаите на наранени крака на добитък, стъпил в дупка от къртица.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма