Килъри

НИЕ СМЕ КИЛЪРИ

Лидерът на пазара за контрол на вредители и дезинфекция.

Контролът на вредители е на второ място

На първо е здравето на нашите клиенти. Ние не правим компромис с качеството на ресурсите, които прилагаме в контрола на вредители. Инвестираме много повече, отколкото други могат да си позволят. Тестваме всички партиди биоциди в независими лаборатории в страната и чужбина преди употреба.

Всички продукти, които ползваме, разполагат с Разрешения за пускане на пазара от Министерство на здравеопазването и Информационни листове за безопасност. Запознайте се пълна информация за биоцидите и материалите, които използваме

Най-добрите експерти на практика

Ние сме лидерът на пазара от над 25 години. Доказали сме, че вършим работа. Всеки път. Всички наши експерти притежават удостоверения, издадени от Националния център по заразни и паразитни болести или РЗИ.

Реагираме бързо. Покриваме цяла България

Когато имаш проблем с вредител, искаш той да изчезне на мига. Ние разполагаме с най-голямата “армия” от обучени професионалисти и отговаряме на огромен брой заявки всеки ден. Реагираме в рамките на 24 чàса след подаване на сигнал, защото разполагаме с регионални офиси на територията на цялата страна.

Направи поръчка или заяви безплатна консултация

Ще се свържем с вас в рамките на 12 часа от получаването на заявката. При възникнали въпроси свързани със събирането на лични данни се свържете с нас на адрес: privacy@ddd-1.com.

или Попълни Форма