Килъри

НИЕ СМЕ КИЛЪРИ

Лидерът на пазара за контрол на вредители и дезинфекция.

Лидерът в контрола на вредители

Всеки ден доказваме нашата експертиза и затвърждаваме доверието, което бизнес клиентите имат към нас. Използваме най-актуалните решения в индустрията и щадим максимално околната среда и нецелевите организми.

Всички продукти, които ползваме, разполагат с Разрешения за пускане на пазара от Министерство на здравеопазването и Информационни листове за безопасност. Запознайте се пълна информация за биоцидите и материалите, които използваме

На пазара сме от 25 години

За това време научихме много. Създадохме собствени протоколи на действие, които всеки ден доказват своята ефикасност. За четвърт век сме срещали всякакви казуси и сме се справяли с всевъзможни трудности и препятствия.

Покриваме цяла България

Ние сме единствените на пазара, които не използват подизпълнители. Поддържаме регионални офиси в повече от 24 града. Това ни позволява да реагираме светкавично без да правим компромис с качеството.

Поддържаме национални акаунти

Осигуряваме централизирано фактуриране и детайлна отчетност. Отговаряме на нуждите на корпоративните си клиенти с мениджър, който се грижи персонално за обслужването на обектите. Нивото на обслужване, което предоставяме, няма аналог в страната.

Обучени професионалисти

Всички експерти в Килъри притежават удостоверения, издадени от Националния център по заразни и паразитни болести или РЗИ. Разполагаме с екип по управление на качеството от биолози, еколози, ветеринарни лекари, агрономи и ДДД Ръководители.

Правим това, в което сме добри.

Нашият бизнес е контрол на вредители, за да бъде Вашият какъвто искате. Можем да обучим Вашите служители да разпознават вредителите и следите от тяхната активност. Вярваме, че когато врагът е общ, усилията също трябва да бъдат споделени.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

или Попълни Форма