Килъри

Мравки

Прилагаме собствени протоколи на действие, разработвани над 25 години.

Документираме всичко.

Покриваме цяла България без подизпълнители. Държим на нашето качество.

Всички наши експерти притежават удостоверение за ръководител и/или изпълнител на ДДД дейности, издадено от НЦЗПБ или РЗИ.

ПРОТОКОЛЪТ ЗА ДЕЙСТВИЕ НА КИЛЪРИ

Идваме. Оглеждаме. Информираме

Килъри инспектират и идентифицират какъв е вредителят и какъв е мащабът на проникването. Определят проблемите зони, в които се укриват дървениците.

Третираме

Килъри извършват агресивна обработка с биоциди. Издават констативен протокол с всички извършени дейности и инструктират какво да (не) се прави през следващите 24-48 часа. Протоколът служи за гаранция.

Повтаряме

Броят и кратността на обработките често варират и целят пълното разрешаване на проблема за максимално кратък период от време. Много е вероятно да бъде извършена втора обработка след 7 - 14дни, а при много високи равнища на инфестациите се налага и трета такава.

Обучаваме

Килъри могат да обучат Вашите служители как да идентифицират следи за наличието на дървеници, докато изпълняват ежедневните си задължения. Това ще позволи по-навременната ни реакция, която да гарантира овладяване на инфестацията в ранните ѝ фази.

Как мравките могат да бъдат опасни?

Дървениците са кръвосмучещи насекоми, които имат сериозни предпочитания към човешката кръв. Ухапванията от дървеници може да предизвикат сериозни алергични реакции, които могат да са изключително болезнени. Обривите и петната от ухапвания са по-големи от тези на бълхите.

Погрижете се за безопасната среда за развитие във Вашия бизнес. Направете заявка за безплатен одит на програмата ви за контрол на вредители

Ще се свържем с Вас до 12 чàса от получаването на заявката. При въпроси относно събирането на лични данни се свържете с нас на: privacy@ddd-1.com

Имаш въпроси? Свържи се с нас:

или Попълни Форма