Предлагаме нашите услуги вече повече от 17 години на българския пазар, а отскоро – и на немския. Постоянното ни развитие е това, което ни превърна в лидер и ни позволява да запазим тази позиция. Не спираме да си задаваме един основен въпрос – "Как да бъдем по-добри?". Тук сме благодарение на Вас – нашите клиенти и винаги ще бъдем все така надежден партньор за Вас и Вашия бизнес.
Процесът ни на работа е това, което ни прави различни!

НАЦИОНАЛНО ПОКРИТИЕ

Единствено и само ние имаме национално покритие с повече от 30 офиса на територията на страната. Независимо къде се намирате, близо до Вас има добре обучен екип от Килъри, който може да реши проблема Ви.

КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ

В основата на нашия успех се крие всеотдайността на екипа ни. Всеки член на компанията знае, че успехът и зависи от него и прави всичко по силите си да бъде възможно най-квалифициран. Всички пест контрол специалисти на Килърите притежават удостоверения, с които могат да извършват обработки на територията на страната. Освен тях, екипът ни включва още биолози, химици, инженери и пест контрол ръководители.

ГАРАНТИРАНИ РЕЗУЛТАТИ

Всеки вредител може да бъде контролиран и ние ежедневно се стремим да доказваме това. Ето защо предоставяме гаранция за извършената от нас работа. Повече за гаранционните ни условия можете да научите тук.