Контрол на нежелани миризми

Контрол на нежелани миризми

Най-после ефикасно спасение от неприятните мизризми! Ние знаем, че за Вас е важно клиентите Ви да са доволни от услугата, която им предлагате. Неприятните миризми често могат да навредят на репутацията на бизнеса Ви. Освен това, те привличат вредители, което може да направи положението дори по-тежко. Килърите разполагат със специални средства за контрол на миризмите – уникалните съставки на препарата, който използваме не замаскират миризмата, а я унищожават на молекулярно ниво!

Какво да очаквате от Килърите?           

Как да се подготвите?
Преди идването на Килърите не е необходимо да се подготвяте много – изчистете всички боклуци и храни, които не са на правилното място. Всичко останало оставете както е – това е важно, за да стане ясно откъде идва Вашият проблем.


1. Идентификация
Първите действия на специалистите ни са да получат конкретна информация за обекта Ви. Затова следва внимателен оглед на собствеността Ви – той е важен, за да бъдат определени проблемните зони и потенциалните места,  от които могат да идват неприятните миризми.
Веднага след него ще бъдете информирани за направените заключения и какъв е индивидуалният метод за третиране на Вашия обект. Ще научите и цената, която специалистът ни е калкулирал. Решението дали да му дадете зелена светлина да унищожи врага е изцяло Ваше.

2. Обработка
Време е за третиране на повърхностите в собствеността Ви. В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени от Килърите, както и препаратите, които са използвани. Ще бъдете инструктирани и какво да (не)правите в следващите 24-48 часа, за да бъде ефектът от обработката максимален.

3. Последващи обработки
При подписване на договор с Килърите за абонаментно ежемесечно обслужване, освен по-ниската цена, ще получите и ексклузивна 100%-това гаранция. При проблем в обекта Ви с нежелани миризми между предвидените месечни посещения , нашите специалисти ще реагират в рамките на 24 часа. След всяка обработка отново ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от екипа ни.