Контрол на кучета и котки

Контрол на кучета и котки

Кучетата и котките често са полезни на човечеството – те са естествени врагове на вредители като мишките и плъховете, например. В много случаи обаче, бездомните животни могат да се окажат опасни, като пренасят бълхи и кърлежи, както и различни патогени, които предават опасни за хората болести. Затова понякога се налага да се контролира техният достъп до определени територии.  И тук идва експертната намеса на Килърите.

Какво да очаквате от Килърите?

Как да се подготвите?
Преди идването на Килърите не е необходимо да се подготвяте много – изчистете всички боклуци и храни, които не са на правилното място. Всичко останало оставете както е – това е важно, за да стане ясно откъде идва Вашият проблем.

1. Идентификация
Първите действия на специалистите ни са да получат конкретна информация за обекта Ви. Затова следва внимателен оглед на собствеността Ви – той е важен, за да бъдат определени проблемните зони и потенциалните места,  от които могат да навлязат животните.
Веднага след него ще бъдете информирани за направените заключения и какъв е индивидуалният метод за третиране на Вашия обект. Ще научите и цената, която специалистът ни е калкулирал. Решението дали да му дадете зелена светлина да унищожи врага е изцяло Ваше. От изключителна важност е да изпълните указанията на Килърите – те често включват затваряне на определи пространства, замрежване на прозорци и други. Целта е да бъде ограничен достъпа на бездомни животни до обекта Ви трайно.


2. Обработка
Време е за третиране на повърхностите в собствеността Ви. Килърите използват специфичен гел, който се поставя около мястото, което искате да защитите. Гелът отблъсква животните без да вреди нито на тях, нито на околната среда. Под формата на гел веществото остава далеч по-дълго около обекта Ви – дори след дъжд може да разчитате, че ще бъдете защитени. В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени от Килърите, както и препаратите, които са използвани. Ще бъдете инструктирани и какво да (не)правите в следващите 24-48 часа, за да бъде ефектът от обработката максимален.

3. Последващи обработки
При подписване на договор с Килърите за абонаментно ежемесечно обслужване, освен по-ниската цена, ще получите и ексклузивна 100%-това гаранция. При проблем в обекта Ви с котки и кучета между предвидените месечни посещения , нашите специалисти ще реагират в рамките на 24 часа. След всяка обработка отново ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от екипа ни.