Пест контрол срещу мухи

Пест контрол срещу мухи

Домашната муха е най-често срещаният в България вид от това семейство. Тя е покрита с хиляди малки косъмчета, които и служат като вкусови органи. Очите и са изключително сложно изградени – представляват хиляди отделни лещи, които заедно и дават огромен обсег на визия.

Мухите са сред насекомите, които причиняват най-много болести. Известно е, че пренасят повече от 100 патогена, които водят до тиф , туберкулоза , холера и дизентерия. Патогените остават по крачетата и устите на насекомите когато те се хранят с изпражнения, боклуци и други разлагащи се вещества.

Какво да очаквате от Килърите?           

Как да се подготвите?
Преди идването на Килърите не е необходимо да се подготвяте много – изчистете всички боклуци и храни, които не са на правилното място. Всичко останало оставете както е – това е важно, за да стане ясно откъде идва Вашия проблем.

1. Идентификация
Първите действия на специалистите ни са да получат конкретна информация от Вас – какви вредители виждате, в кои зони и колко често. Следва внимателен оглед на собствеността Ви – той е важен, за да бъдат определени проблемните зони и потенциалните места, на които се укриват вредителите.
Веднага след него ще бъдете информирани за направените заключения – какви вредители са се населили при Вас, колко сериозен е проблемът и, разбира се, какъв е индивидуалният метод за борба с тях във Вашия обект. Ще научите и цената, която специалистът ни е калкулирал. Решението дали да му дадете зелена светлина да унищожи врага е изцяло Ваше.


2. Обработка
Време е за третиране на повърхностите в собствеността Ви. Могат да бъдат използвани различни методи – опръскване, специални гелове с феромони, капани с атрактант, както и диспенсъри със специален аерозол, който се впръсква през определен период от време. В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени от Килърите, както и препаратите, които са използвани. Запазете го – когато имате проверка от контролните органи, той ще бъде поискан! Ще бъдете инструктирани и какво да (не)правите в следващите 24-48 часа, за да бъде ефектът от обработката максимален.


3. Последващи обработки
При подписване на договор с Килърите за абонаментно ежемесечно обслужване, освен по-ниската цена, ще получите и ексклузивна 100%-това гаранция. При проблем в обекта Ви с мухи между предвидените месечни посещения , нашите специалисти ще реагират в рамките на 24 часа. При всяко последващо посещение, Килърите ще извършват мониторинг. След всяка обработка отново ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от екипа ни.