Пест контрол срещу комари и кърлежи

Пест контрол срещу комари и кърлежи

Комарите са не само изключително неприятни, но и опасни вредители. Всяко лято страдаме от техните ухапвания – неприятните следи от тях могат да дразнят кожата ни в продължение на седмици. Но не това е най-лошата им страна. Комарите са преносители на болести, които често водят до летален край за ухапаните жертви. Малария, Жълта треска, Западнонилска треска, Тропическа треска – само част от опасностите, които ни дебнат, докато комарите са навън.

Кърлежите – друг кръвосмучещ вредител, който притеснява всички родители. Ухапването от кърлеж може да остане незабелязано с дни, а някои от болестите, които пренася са Лаймска болест , петниста треска , туларемия и менингоенцефалит.

Искате да предпазите собствеността си от комари и кърлежи? Килърите се справят с тези вредители със замах.  Нашите специалисти ще направят безплатно посещение на Вашия обект, за да Ви консултират относно Вашия проблем. Имаме възможност да обработваме огромни площи с най-актуалните УЛВ генератори, както и по-малки терени с преносими гръбни и ръчни генератори.

Какво да очаквате от Килърите?

1. Идентификация
Първите действия на специалистите ни са да получат конкретна информация от Вас – какви вредители виждате, в кои зони и колко често. Следва внимателен оглед на собствеността Ви – той е важен, за да бъдат определени проблемните зони и потенциалните места, на които се укриват вредителите. Веднага след него ще бъдете информирани за направените заключения – какви вредители са се населили при Вас, колко сериозен е проблемът и, разбира се, какъв е индивидуалният метод за борба с тях във Вашия обект. Ще научите и цената, която специалистът ни е калкулирал. Решението дали да му дадете зелена светлина да унищожи врага е изцяло Ваше.


2. Обработка
Време е за третиране. Индивидуалното решение на Вашия случай може да включва различни методи за борба с вредителите – опръскване с инсектицид, опушване със специална техника за топъл и студен аерозол, използване на гранулирани биоциди във водните басейни и други. В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени от Килърите, както и препаратите, които са използвани. Запазете го – той съдържа важна информация! Ще бъдете инструктирани и какво да (не)правите занапред, за да бъде ефектът от обработката максимален. 


3. Последващи обработки
Въпреки модерната техника, която притежаваме, ефектът на разтворите, които се използват трае докато дъждът не го отмие. За да сте спокойни, че няма вредители във Вашата собственост, обикновено се налагат редовни обработки – поне два-три пъти в месеца. Разбира се, както при първото посещение, отново ще получите протокол с описание на извършените действия.