Обучения за служители

Обучения за служители

Независимо от какви вредители се притеснявате, нашите специалисти могат да обучат вашите служители как да ги разпознават, за да сигнализират навреме за проблема. В процеса на обучение, те ще се запознаят с различните техники за контрол и мониторинг на вредителите и как да намират следи от тяхното присъствие. Повече от 15 години опит в пест контрола са солидна основа за нашите знания. Техниците ни преминават теоритично и практическо обучение, а екип от биолози, които се намират из цялата страна, са на Ваше разположение.

Комуникацията е ключова
В пест контрола от изключителна важност е навременното откриване на проблема и вземането на проактивни мерки срещу вредителите. Наличието на една хлебарка или дървеница често може да означава сериозна заплаха от нашествие. Комуникацията между Вашите служители и нашите пест контрол специалисти е от изключителна важност.

„Пест контрол“ означава съвместна работа
Всеобща заблуда е, че пест контрол фирмите са просто хора с пръскачки, които убиват хлебарки. Тя произтича от общото ниво на услугата в страната. Нашите Килъри знаят, че това не е така. Те са обучени специалисти със знания за вредителите, но тяхната работа е невъзможна без Вашето съдействие. Мерките за борба с вредителите се водят от двете страни – ние Ви консултираме и отстраняваме възникналите проблеми, а Вие се грижите за хигиената в обекта си и изпълнявате нашите предписания.

Експертиза и постоянен стремеж към развитие
Ние сме професионалистите в бранша и постоянно усъвършенстваме знанията и уменията си. В нашия екип има биолози, епидемиолози, химици, ветеринарни и хуманни лекари, инженери и огромен брой пест контрол специалисти. Те могат да научат Вашите служители как да разпознават вредителите, когато ги видят и какви действия да предприемат, за да опазят обектите Ви от нашествия.