Пест контрол срещу хлебарки

Пест контрол срещу хлебарки

Хлебарките са един от най-разпространени вредители в България. Освен неприятни на вид, те могат да бъдат и изключително опасни здравето на Вашите служители и клиенти. Те са преностители на бактерии, които водят до заболявания като салмонела , дизентерия , гастроентерит, диария и други. Хлебарките носят тези бактерии върху крайниците и телата си и ги разпространяват навсякъде, където се движат. Най-податливи са децата и хората с понижена имунна система. Освен всичко останало, тези вредители могат да бъдат и причина за астма и алергии. Децата и по-възрастните хора, склонни към заболявания на белите дробове могат да бъдат подразнени от фрагментите „кожа“, които хлебарките оставят, когато сменят хитиновите си обвивки. За Вашия бизнес е от изключителна важност да опазите продукцията си от зарази, а служителите и клиентите си – щастливи и здрави.

Какво да очаквате от Килърите?

Как да се подготвите?
Преди идването на Килърите не е необходимо да се подготвяте много – изчистете всички боклуци и храни, които не са на правилното място. Всичко останало оставете както е – това е важно, за да стане ясно откъде идва Вашия проблем.

1. Идентификация

Първите действия на специалистите ни са да получат конкретна информация от Вас – какви вредители виждате, в кои зони и колко често. Следва внимателен оглед на собствеността Ви – той е важен, за да бъдат определени проблемните зони и потенциалните места, на които се укриват вредителите.
Веднага след него ще бъдете информирани за направените заключения – какви вредители са се населили при Вас, колко сериозен е проблемът и, разбира се, какъв е индивидуалният метод за борба с тях във Вашия обект. Ще научите и цената, която специалистът ни е калкулирал. Решението дали да му дадете зелена светлина да унищожи врага е изцяло Ваше.

2. Първоначална обработка
Време е за третиране на повърхностите в собствеността Ви. Могат да бъдат използвани различни методи – опръскване, специални гелове с атрактант, капани с лепило и др. В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени от Килърите, както и препаратите, които са използвани. Запазете го – той е част от Вашата гаранция, а когато имате проверка от контролните органи, той ще бъде поискан! Ще бъдете инструктирани и какво да (не)правите в следващите 24-48 часа, за да бъде ефектът от обработката максимален.

3. Последващи обработки
При подписване на договор с Килърите за абонаментно ежемесечно обслужване, освен по-ниската цена, ще получите и ексклузивна 100%-това гаранция. При проблем в обекта Ви с хлебарки между предвидените месечни посещения , нашите специалисти ще реагират в рамките на 24 часа. При всяко последващо посещение, Килърите ще извършват мониторинг и отново ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от екипа ни.