Обработка срещу хлебарки

Обработка срещу хлебарки

Хлебарките се размножават изключително бързо и навременната намеса е от изключително значение за Вашето спокойствие.

Хлебарките са един от най-разпространени вредители в България. Освен, че са неприятни на вид, те могат да бъдат и изключително опасни за Вас и здравето на Вашето семейство. Много от тях са преностители на бактерии, които водят до заболявания като салмонела , дизентерия , гастроентерит, диария и други. Хлебарките носят тези бактерии върху крайниците и телата си и ги разпространяват навсякъде, където се движат. Най-податливи на тези бактерии са децата и хората с понижена имунна система. Освен всичко останало, тези вредители могат да бъдат и причина за астма и алергии. Децата и по-възрастните хора, склонни към заболявания на белите дробове, могат да бъдат подразнени от фрагментите „кожа“, които хлебарките оставят, когато сменят хитиновите си обвивки.

Какво да очаквате от Килърите?

Ние знаем, че Вашият дом е Вашата крепост. Затова специалистите ни ще изготвят индивидуално решение за справяне с Вашия проблем. Ние уважаваме Вашата собственост – Килърите винаги използват еднократни калцуни, за да запазят хигиената в жилището Ви на високо ниво. Изключително важно е да бъдат извършени две третирания на дома Ви в рамките на 28 дни – такъв е жизненият цикъл на хлебарките, а средствата за контрол не могат да унищожат яйцата на насекомите. Само при това условие можем да Ви предоставим нашата 100%-това гаранция.

Как да се подготвите?

Преди идването на Килърите не е необходимо да се подготвяте много – изчистете всички боклуци и храни, които не са на правилното място. Изпразнете шкафовете от хранителни стоки и изхвърлете отворените пакети. Преместете напред бялата техника – хладилници, перални и др. Ако нямате възможност да го направите, нашите специалисти ще го свършат, когато дойдат. Всичко останало оставете както е – това е важно, за да стане ясно откъде идва Вашият проблем.

Избавянето Ви от наглите хлебарки става в три прости стъпки:

1. Идентификация

Първите действия на специалистите ни са да получат конкретна информация от Вас – какви вредители виждате, в кои зони от жилището си и колко често. Следва внимателен оглед на собствеността Ви – той е важен, за да бъдат определени проблемните зони и потенциалните места, на които се укриват хлебарките.

Веднага след него ще бъдете информирани за направените заключения – колко сериозен е проблемът и, разбира се, какъв е индивидуалният метод за третиране на Вашето жилище. Ще научите и цената, която специалистът ни е калкулирал. Решението дали да му дадете зелена светлина да унищожи врага е изцяло Ваше.

2. Първоначална обработка

Време е за третиране на повърхностите в дома Ви. Могат да бъдат използвани различни методи – опръскване, специални гелове с атрактант, капани с лепило и др. В края на обработката ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени в жилището Ви, както и препаратите, които са използвани. Запазете го – той е част от Вашата гаранция! Ще бъдете инструктирани и какво да (не)правите в следващите 24-48 часа, за да бъде ефектът от обработката максимален.

3. Втора обработка

28 дни след първото посещение, ще трябва да посрещнете Килърите отново у дома. Второто третиране гарантира пълното унищожаване на вредителите в дома Ви и Ви предпазва от последващи набези на хлебарките в продължение на шест месеца. Гарантирано!

След самата обработка отново ще получите протокол, който удостоверява извършените дейности от екипа ни. Важно е да знаете, че втората обработка се заплаща на същата цена като първата.