Общежития

Общежития

Коректност и почтеност

Във взаимоотношенията си сме честни и коректни, като винаги изпълняваме обещанията си. Срокът ни за реакция – 24 часа. Гарантирано!

Екологичен пест контрол

Тенденциите в световен мащаб вървят към зелената идея. Като модерна компания, ние не се различаваме в този си стремеж от най-големите компании в света. Всички средства за контрол на вредителите, които използваме, са с минимален ефект върху околната среда, имат разрешително от Министерството на здравеопазването и са одобрени за употреба на територията на целия Европейски съюз.

Сигурност и спокойствие

Живущите ще оценят спокойна и сигурна среда, в която вредителите не смеят да припарят. Ние сме правилният партньор и го доказваме с действия, защото знаем, че те значат повече от думите!

Услуги, с които можем да Ви бъдем полезни

Пест контрол срещу хлебарки

Пест контрол срещу хлебарки

Хлебарките са един от най-разпространени вредители в България. Освен неприятни на вид, те могат да бъдат и изключително опасни здравето на Вашите служители и клиенти. За Вашия бизнес е от изключителна важност да опазите продукцията си от зарази, а служителите и клиентите си – щастливи и здрави.

Пест контрол срещу дървеници

Пест контрол срещу дървеници

Дървениците се размножават изключително бързо и навременната намеса е от изключително значение за Вашето спокойствие. В последните 20 години се наблюдава огромен ръст на популацията им в България, а практиката показва, че стандартните решения често не работят, защото насекомите са развили "имунитет" към повечето препарати.

Пест контрол срещу гризачи

Пест контрол срещу гризачи

Гризачите са изключително разпространени в България. През периода 2013-2014г. се наблюдава сериозно повишаване на тяхната популация на територията на страната. Най-неприятната страна на тези вредители, са болестите, които пренасят. Вредите за бизнеса Ви от тях могат да бъдат огромни.

Пест контрол срещу оси и стършели

Пест контрол срещу оси и стършели

Те могат да са и полезни, но при при по-сериозно нападение, могат да бъдат истинска заплаха за хора с алергии, като едно ужилване може да доведе до фатален край. Едва ли искате това да се случи с Вашите служители или клиенти.

Пест контрол срещу комари и кърлежи

Пест контрол срещу комари и кърлежи

Комарите и кърлежите са преносители на болести, които често водят до летален край за ухапаните жертви. Малария, Жълта треска, Западнонилска треска, Тропическа треска, Лаймска болест , петниста треска , туларемия и менингоенцефалит – само част от опасностите, които дебнат Вас и клиентите Ви всяко лято.

Пест контрол срещу мухи

Пест контрол срещу мухи

Мухите не са само нарицателно за досадно същество. Те са сред насекомите, които причиняват най-много болести. Известно е, че пренасят повече от 100 патогена, които водят до тиф , туберкулоза , холера и дизентерия. Вижте как можете да донесете спокойствие на клиентите и служителите си с помощта на Килърите.

Контрол на кучета и котки

Контрол на кучета и котки

Бездомните животни са сериозен проблем в страната и често нанасят щети на частни обекти. Залавянето на кучета и котки е незаконно и с тази цел оперират единствено общински предприятия. Ние можем да Ви бъдем от помощ в превенцията – като не позволяваме на натрапниците да навлизат във Вашия имот.

Контрол на нежелани миризми

Контрол на нежелани миризми

Амосферата е от изключителна важност. Ние знаем, че за Вас е важно клиентите Ви да са доволни от услугата, която им предлагате. Неприятните миризми често могат да навредят на репутацията на бизнеса Ви. Освен това, миризмите привличат вредители, което може да направи положението дори по-тежко. Килърите разполагат със специални средства за контрол на миризмите – уникалните съставки на препарата, който използваме не замаскират миризмата, а я унищожават на молекулярно ниво!

Бърд контрол (Защита от нежелани птици)

Бърд контрол (Защита от нежелани птици)

Птиците могат да нанесат сериозни вреди на Вашия бизнес като повредят сгради, покриви, вентилационни системи и други. И дори по-лошо, птиците пренасят сериозни болести, с които могат да заразят Вас, Вашите служители и клиенти. Нашите експерти могат да предложат професионални репения, които включват механични и химични средства за контрол на птиците.

Контрол на влечуги

Контрол на влечуги

Притеснявате се от змии или гущери? Имаме решение и на този проблем. Килърите знаят къде са леговищата на тези вредители и могат да Ви предложат индивидуално решение за превенция от навлизането на влечуги във Вашата собственост.