Производства

Производства

Нашият опит

Експертите на Килъри имат огромен опит в Интегрирания Пест Мениджмънт в стотици български и чуждестранни предприятия. С годините нашите биолози и пест контрол ръководители са натрупали безценни знания за начина, по който вредителите се опитват да навлязат във Вашия обект.

Бъдете готови за одит – по всяко време

Нашите специалисти имат директен контакт с много одитиращи и контролиращи организации. Самите те се обучават в одитинг материята, за да знаят какво точно ще очакват от Вас одиторите. Цялата необходима документация се изготвя, поддържа и актуализира от нас, за да бъдете Вие подготвени по всяко време.

Възможност за бърза реакция

Националното ни покритие ни позволява да реагираме мълниеносно тогава, когато при Вас възникне непредвиден проблем. Ако всички наши предписания са изпълнени, решаването на този проблем няма да Ви струва нищо. В основата на нашата работа са коректните отношения, а удовлетвореността на клиентите ни е на първо място.

Какво да очаквате от нашите посещения

Ние знаем, че Вашето производство е различно от всяко друго, защото е изградено за специфични цели. Именно затова, нашите специалисти ще Ви предложат индивидуална програма за Интегриран Пест Мениджмънт, специално изработена за Вашия обект. ИПМ е комплекс от проактивни мерки за предотвратяване на инвазии от вредители с механични и контролиращи средства. Използването на химикали е сведено до минимум, за да гарантираме спокойствието Ви. ИПМ включва мониторинг на населеността с вредители и подробни тренд анализи, които са Ви необходими при извършване на одитинг във Вашето предприятие. Разбира се, стига всички наши предписания да са изпълнени, гарантираме качеството на услугата, която предлагаме с 24-часов срок за реакция при възникнал проблем. Научете повече за ИПМ тук.

Услуги, с които можем да Ви бъдем полезни

Пест контрол срещу мухи

Пест контрол срещу мухи

Мухите не са само нарицателно за досадно същество. Те са сред насекомите, които причиняват най-много болести. Известно е, че пренасят повече от 100 патогена, които водят до тиф , туберкулоза , холера и дизентерия. Вижте как можете да донесете спокойствие на клиентите и служителите си с помощта на Килърите.

Контрол на кучета и котки

Контрол на кучета и котки

Бездомните животни са сериозен проблем в страната и често нанасят щети на частни обекти. Залавянето на кучета и котки е незаконно и с тази цел оперират единствено общински предприятия. Ние можем да Ви бъдем от помощ в превенцията – като не позволяваме на натрапниците да навлизат във Вашия имот.

Контрол на нежелани миризми

Контрол на нежелани миризми

Амосферата е от изключителна важност. Ние знаем, че за Вас е важно клиентите Ви да са доволни от услугата, която им предлагате. Неприятните миризми често могат да навредят на репутацията на бизнеса Ви. Освен това, миризмите привличат вредители, което може да направи положението дори по-тежко. Килърите разполагат със специални средства за контрол на миризмите – уникалните съставки на препарата, който използваме не замаскират миризмата, а я унищожават на молекулярно ниво!

Бърд контрол (Защита от нежелани птици)

Бърд контрол (Защита от нежелани птици)

Птиците могат да нанесат сериозни вреди на Вашия бизнес като повредят сгради, покриви, вентилационни системи и други. И дори по-лошо, птиците пренасят сериозни болести, с които могат да заразят Вас, Вашите служители и клиенти. Нашите експерти могат да предложат професионални репения, които включват механични и химични средства за контрол на птиците.

Контрол на влечуги

Контрол на влечуги

Притеснявате се от змии или гущери? Имаме решение и на този проблем. Килърите знаят къде са леговищата на тези вредители и могат да Ви предложат индивидуално решение за превенция от навлизането на влечуги във Вашата собственост.

Обучения за служители

Обучения за служители

Независимо от какви вредители се притеснявате, нашите специалисти могат да обучат вашите служители как да ги разпознават, за да сигнализират навреме за проблема.