Змии

Змии

латинско наименование

Suborder Serpentes

Змиите са безкраки влечуги, спадащи към разред люспести.

КАК ИЗГЛЕЖДА

Змиите са безкраки влечуги, спадащи към разред люспести.

Разпространени са почти на всички континенти. България се характеризира като една от страните в Европа с богато видово разнообразие. В страната се срещат цели 16 вида змии. Три от тях са отровни за човека – усойница, медянка и пепелянка, но каквато и змия да срещнете, уплахата и неприятните преживявания са гарантирани.

ВРЕДИ

По презумпция змиите рядко нападат хора без да са заплашени, но подтиквани от страх и паника, хората често сами провокират влечугото. В национален план годишно има 50-60 случая на ухапани от змия, а голям процент от тях водят до фатален край.

За радост, Килърите знаят как да Ви предпазят и осигурят Вашето спокойствие.

 

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ КИЛЪРИТЕ ПРИ ОБРАБОТКА

Идентификация

Първата ни работа – да инспектираме обекта Ви, да идентифицираме вредителите и да определим откъде навлизат те. Рискът трябва да бъде оценен – специалистите ни ще вземат предвид какъв е обекта Ви, в каква сграда се намира и каква е околността.

Първоначална обработка

Нашите специалисти не са просто хора с пръскачки. Те са експерти в това, което правят и ще намерят най-доброто решение за Вашата собственост, защото тя не е като никоя друга. След обработката ще Ви бъдат предписани мерки, които да вземете, за да се защитите от бъдещи нападения.

Мониторинг и последващи обработки

Мониторингът е това, което помага за предпазването на Вашата собственост от последващи нападения на вредители. При подписване на договор с Килърите за абонаментно ежемесечно обслужване, освен по-ниската цена, ще получите и ексклузивна 100%-това гаранция. При проблем в обекта Ви между предвидените месечни посещения, нашите специалисти ще реагират в рамките на 24 часа. Гарантирано!

Всички Вредители