НАШАТА МИСИЯ
да осигурим спокойствие и сигурност на нашите клиенти в цялата страна чрез индивидуален подход и предоставяне на комплексни решения с грижа за общественото здраве.

ЕКСПЕРТИЗА

Качеството и професионализмът са на първо място при нас. Именно затова разполагаме с екип от специалисти – биолози, химици, инженери и пест контрол ръководители. На тях дължим високото ниво на качество, което предлагаме.

ПЕРСОНАЛЕН ПОДХОД

Проявяваме индивидуален подход и персонално отношение към нуждите на всеки наш клиент. Важно е да знаете, че всички Килъри проявяват уважение към Вашата собственост и правят всичко възможно да я опазят от повреди.

В КРАК С ВРЕМЕТО

Като лидер на пазара, не можем да си позволим да използваме остарели техники и средства за борба с вредителите. Отделът ни за развитие на продукти и услуги непрекъснато внедрява иновации и подобрява услугите, които предлагаме.

НАЦИОНАЛНО ПОКРИТИЕ

Единствено и само ние имаме национално покритие с повече от 30 офиса на територията на страната. Независимо къде се намирате, близо до Вас има добре обучен екип от Килъри, който може да реши проблема Ви.

ПРОЗРАЧНОСТ

Без скрити такси и условия! Преди да се стигне до реална обработка, експерт на Килъри ще Ви обясни всичко, което трябва да знаете – какви вредители имате, какъв е индивидуалният план за борба с тях, който той Ви предлага и колко ще Ви струва услугата. Крайното решение винаги е Ваше, защото Вие сте Клиентът.

С ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА

Всички препарати, които използваме са разрешени за употреба на територията на целия Европейски съюз. Рециклираме всички опасни отпадъци, които остават от дейността ни и винаги се стремим да ползваме средства за контрол, които не вредят на околната среда.